ppp1

ppp1

Édenkert 2.0

2015. július 07. - ppp1

Tisztelt Index,

Imént olvastam el - sírvaröhögés közepett - ezt az objektív tényfeltárónak erős jóindulattal sem nevezhető irományukat: index.hu/tech/2015/07/04/ezek_a_fergek_lesnek_a_gyerekeire/

Hadd mutatkozzam be rövid néven: hsl vagyok, a 422 fős, kb 95%-ban magyarok alkotta Édenkert 2.0 magyar deepweb pedofil közösség egyik alapítója (logónk csatolva).

Kérem, a 422 főt kicsit se becsülje alá, elvileg Ön is tudja, országunkban mennyi az informatikai- és a funkcionális analfabéta, az ellenünk folytatott (ha nem is minden alapot nélkülöző, de mindenképp kollektív) gyűlöletkapmánytól érthetően rettegők száma miatt a valós számunk olyan 10000 körüli lehet az országban, vagy akár ennek a többszöröse is. Ha valami illegálisnak számít, az azzal a hátránnyal jár, hogy nem mérhető. Lehet hogy minden 3-ik ember pedofil, ki tudja, tényszerűen ez sem cáfolható - épp annyira lehetséges, mint amennyire lehetetlennek tűnik.

Egyébként fórumunk kb 1 hete zárva van, így újabb érdeklődőket már nem fogadhatunk.

Egy fontos tárgyi tévedés egyébként: a 7axxn már lassan 1 éve nem működik, jelenidőben beszélni róla parasztvakítás (vagy egyszerű tudatlanság). Egyébként a hatóságok legutóbbi nagy fogása sem ez volt, hanem a szintén nemzetközi TLZ, a maga 47000 aktív tagjával. Ezek a fórumok és a többi is általában a saját moderátoraik és adminjaik hülyeségébe fulladtak bele, nem a hatóságok kiváló munkájába.

Sajnos köztünk is van aki nem veti meg a hurtcore-t - épp a napokban köpködtük meg érte rendesen - de a fórumunkon az ilyesmi tiltásba ütközik, mert egyetlen jóérzésű, ép lelkű ember sem tűrheti egy gyerek értelmetlen, öncélú verését (sem). Beszélhetek sokunk nevében is, hogy ezek a pszicho- és/vagy szociopata egyének világszerte közösségeink szégyenfoltját képezik (egyébként sokuk ezeknek fedett ügynök, többes céllal, ez gyakorlatilag deepweb-szerte évek óta ismert tény). Ha találkoznánk ilyen állattal, valószínűleg a saját belénél fogva lógatnánk fel mi is, mint bárki más a világon, akibe egy cseppnyi jóérzés szorult. És mert velük jól lehet riogatni, könnyen befeketíthetőek vagyunk általuk. Mint ez az Önök példájából is remekül kiolvasható. A gyerekeket bedrogozókra/leitatókra ugyanaz vonatkoztatható.

Uraim (és a hölgyek!): Önöket megvezette és megvezeti pár elmeháborodott, akiket gyógykezelni kéne - csak hogy a humánusabb verziót írjam a probléma megoldására.

Egyébként sok köztünk a szülő is. Sőt, néhány nagyszülő is, de gyerekek, serdülő tinik is (utóbbiak úgy figyeltem meg, egyre többen és többen, hónapról hónapra) vannak. Többségünk azonban világszerte rendes dolgozó, GDP-t termelő, családot fenntartó emberek millióit (nem túlzás!) férgezték le Önök és mosták össze egy elmebeteg minoritással akik a közösségünk sorai közé bújva rohasztanak meg minden kevés jót is, ami még maradt a számunkra.

Olyanokat állít, mint "Sarah azt állítja, a gyerekek beleegyeznek a dologba, de nyilván nem ez a helyzet" - mitől annyira nyilvánvaló ez? Tán ott volt és megfigyelte személyesen, vagy netán ismeri őket? Franc se akar védeni egy már 1 éve a klotyón lefutott fórumadmint, csak úgy érdeklődöm az állítása megalapozottsága felől.

A dolgok különös pikantériája, amitől tényleg agyfaszt lehet kapni, hogy Tor alatt nincs lehetőség IP alapján tiltani, így ha egy elmebeteget kipaterolnak egy fórumról, általában csinál legalább egy (inkább öt) új felhasználót és ha a rosszabbik féle trollból van, akkor napokig is repkedhetnek akár a különféle feltrancsírozott kisgyerekekről készült képek-videók, amire 100-ból 98 pedofil kurvára nem kíváncsi. Úgyhogy muszáj ezeknek a féleszű OPNI-szökevényeknek karantént csinálni, ahol békésen kiélhetik a kibaszottul beteg hajlamaikat. Ott, ahova mi, a pedofilok 98-99%-a be nem teszi az egérkurzora hegyét se, mert sugárba okádnánk széjjel tőle mindent.

Nézzék: ha tetszik Önöknek, ha nem, mi sem vagyunk egyformák. Sokfélék vagyunk és ahogyan a többségi társadalom-, vagy a melegek-, vagy a háromlábúak szűkebb közösségének tagjai közt, úgy köztünk is akad pár patológiás eset. A dolgok rákfenéje az, hogy a korábban említett békés, GDP-termelő, egyébként még a törvényeket is tisztelni igyekvő apákat, anyákat, és tanárokat tartóztatják le leggyakrabban és ültetik le 200 évre, miközben a valódi gyermekszadisták röhögnek a markukban és maszturbálnak például vízbefolytott vagy akasztott gyerekekről készült videókra - melyeket esetenként ők maguk készítettek, a következő előtt...

A pedofília nem választás, nem egy "tetszik - nem tetszik" kérdése. A picsa se akar élete végéig a Második Boszorkányüldözés elől menekülni!

Az ún. exklúzív pedofilok pont úgy nem képesek pl. szerelem-jellegű vonzalmat (szexuálist pedig pláne nem) érezni felnőtt iránt, mint egy átlagosnak mondott felnőtt ember egy kutya vagy egy ló iránt, esetleg a vele azonos neműek iránt (vagy a melegek esetében az utóbbi fordítottja). Egy exklúzív pedofilnak a "jó csaj" általában 7-8 éves kislány. Az ilyenek 99-nél is több százaléka azonban inkább elkerüli a gyerekeket kilóméterekre, mintsem hogy az élete végéig börtönben rohadást kockáztassa! A többség a saját korához képes félút környékén húzza meg a felső határt, az alsó változó. De ezek az emberek ugyanazok is, akik a leendő vagy meglévő családjukat kockáztatnák azzal ha gyerekhez nyúlnának (akár a sajátjukhoz is!), épp ezért nem teszik. Akik megteszik, azoknak általában kevés a veszteni valójuk.
Érdekesség: ahhoz képest, hogy több terányi is lehet az összes gyerekpornó együttes mérete, mely az elmúlt kb 20 év alatt gyűlt fel, annek a jó felét vagy kétharmadát legfeljebb 10-20 úgynevezett stúdió (többnyire orosz, ukrán, és pár ázsiai) halmozta fel - a maradék az úgynevezett "amatőr" tartalom. A nem patológiás (nevezzük úgy: "normális") gyerekpornó anyagok jókora részén a gyerekek elég egyértelműen jól érzik magukat az aktus alatt: a kisfiúk meredező fütyije és a jónéhány, fulltotálban bemutatott, félreérthetetlen kislány-orgazmus mindenképp erről tanúskodnak (aki nem hiszi, hogy egy gyerek is képes szexuális inger hatására orgazmusra, az kapaszkodjon meg: bizonyított, hogy a magzat is képes rá - lásd. "magzati orgazmus").

Szeretném kérni Önöket arra, hogy az iménti levelemet, ha nem is feltétlenül teljes terjedelmében, de változtatás nélkül, a tartalmát nem 60x kiforgatva és szarrábulvárosítva legyenek szívesek bemutatni a híroldalukon. Mint az az Önök számára is bizonyára világos, az anonim cyber-támadások többségét a deepweb-ről indítják - aminek Önök szerint mi, pedofilok tesszük ki a 80%-át. És a többségünk egyébként folyékonyan kommunikál angol nyelven (is). Nekem pedig nincs kontrollom afölött, hogy kinél szakad el a cérna. Bár szerencséjükre legyen mondva, hogy a mi önmérséklési képességünk az átlag nagyon sokszorosa. Nyugalmunk nem lehet, de legalább ne ócsároljanak minket azokért, akiket mi is általában a pokolba kívánunk.

Köszönöm.
-- [Hsl] --

A bejegyzés trackback címe:

https://ppp1.blog.hu/api/trackback/id/tr347608904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása